Ontwerp - Interieuradvies - Styling - Realisatie

Project  "The Greenhouse" Best

Duurzaamheid in Stijl

Een bijzonder mooie opdracht was het ontwerpen van een bedrijfsrestaurant in Eindhoven. Duurzaamheid was hier een belangrijk issue.

EYGENSTIJL heeft het ontwerp mogen maken en de styling geheel verzorgd. Dit alles liep gesmeerd dankzij de fijne samenwerking met Kringloopwinkel "Het Goed". 

Alles is op maat gemaakt. Oude kantinetafels werden voorzien van een 'nieuw' blad en de tafels, banken, statafels, barkrukken, kasten, plantenbakken en zelfs een podium zijn door mij ontworpen en door de timmerlieden van 'het Goed' uitgevoerd. Doordat EYGENSTIJL zo nauw betrokken bleef met de uitvoering van dit alles is er een fijne band ontstaan tussen de bedrijven. 

Door zo'n grote open ruimte toch gezellig te maken, creëerde ik verschillende hoekjes door hoge plantenbakken te plaatsen en zijn er twee relaxhoeken compleet met vintage leren fauteuils. Rekening houdend met de akoestiek hebben we vintage kleden neergelegd en vier op maat gemaakte vakkenkasten geplaatst. Nadat ik alle items, die ik in de kast wilde plaatsen, verzameld had kon ik de kasten ontwerpen. Zo kreeg ieder item zijn op-maat-gemaakt vak. Ook zijn we het archief van het bedrijf ingedoken om prachtige oude zwartwit foto's uit te vergroten op doek.


EYGENSTIJL werd door de cateraar benaderd met de vraag, of ik ook de styling van de keuken op me wilde nemen. Hierdoor is de vintage en industriële stijl tot in de keuken doorgevoerd.


ZAKELIJKE OPDRACHT   

BEDRIJFSRESTAURANT  "THE GREENHOUSE"

Inrichting van een kas  480 m2