Ontwerp - Interieuradvies - Styling - Realisatie

Eygenstijl blijft op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op interieurgebied door het bezoeken van woonbeurzen, events en door haar goede contacten met woonwinkels.


Eygenstijl is aangesloten bij de Interieurprofessionals Eindhoven, een netwerkorganisatie met leden uit de interieurbranche. We komen regelmatig bij elkaar om te netwerken en te brainstormen. Onze meetings vinden plaats op verschillende mooie en inspirerende locaties. Dat kan zijn bij bedrijven als Leeuwerik in Eindhoven, Artifort of Inspirium in Breda.


INSPIRATIE doe ik op in woonmagazines, woonwinkels en door constant om me heen te kijken en bewust te zijn van de prachtige dingen die de natuur ons biedt. Het kan zomaar zijn dat een bepaalde combinatie van kleuren die ik zie tijdens een wandeling met de hond, mij inspireert om dit palet toe te passen in een ontwerp.

Of op vakantie als we door de oude dorpjes in Italië, ons favoriete vakantieland, slenteren en ik zie die prachtige sleetse kleuren van de historische gebouwen, daar geniet ik zó van. Ook in hotels, een leuk koffiezaakje of een kledingwinkel die net dat beetje extra heeft om de klant de juiste sfeer van de zaak te laten proeven. Heerlijk. Daar gaat mijn interieurhart sneller van kloppen. Ik leg veel vast op mijn camera om alles later nog eens te beleven. Mijn brein is altijd aan het 'werk', neemt alles op. Niet verwonderlijk, want ik voer dit vak met passie uit.


Lieve groet,


Monique