Ontwerp - Interieuradvies - Styling - Realisatie

Passie voor het interieur

Van je passie je beroep maken, dat is toch fantastisch!


Interieur en alles wat er mee te maken heeft fascineerde mij al jaren. Na het volgen van een opleiding interieurarchitectuur, werd het tijd om er serieus mee aan de slag te gaan.

Zelfstandig ondernemen zit in de familie en een logische volgende stap was voor mij om mijn eigen bedrijf te starten.

Eygenstijl styling en interieuradvies bestaat sinds 2016.


Sinds die tijd heb ik niet stil gezeten en zijn er mooie opdrachten en projecten op mijn pad gekomen. Van kleuradviezen tot het ontwerpen van complete interieurs en van restyling tot nieuwbouw. Ondertussen heb ik een fijn netwerk opgebouwd met mensen die ook dit fantastische beroep uitoefenen of in de interieurbranche werkzaam zijn.

Zo werk ik o.a samen met woonwinkels, interieurbouwers, stoffeerders, schilders en behangers.


Als je aan het verhuizen of aan het verbouwen bent dan komt er veel op je af en door middel van vakkennis van de juiste personen ontzorg je de opdrachtgevers enorm en kunnen zij zich richten op de dagelijkse werkzaamheden, die vaak al druk genoeg zijn.


Ik richt mij op zowel de particuliere als de zakelijke klant. Bij iedere opdracht duik ik er volledig in en streef ernaar om het beste uit de ruimte te halen. Ik kom met verrassende combinaties en elementen om een mooi en spannend geheel te creëren. Daarbij verlies ik de praktische zaken en de wensen, de persoonlijkheden en de karakters van de bewoners niet uit het oog.Reacties van opdrachtgevers:


- Margareth Jansen


We hebben een heel goed advies gehad van Monique voor kleurstelling vloer/muren/gordijnen benedenverdieping en meubels voor de huiskamer.

Monique luistert goed naar wat de klant wil en adviseert heel fijn. Super! En als je het resultaat ziet dan blijkt ook dat alles mooi bij elkaar staat.- Jessy Verbeek


Hierbij willen we je nogmaals bedanken voor de plannen, voor het volledig indelen en stylen van onze keuken, eet- en woonkamer. 

Je hebt ons, met succes, uitgedaagd om mee te gaan in dit creatieve proces. De uitkomst is verrassend en zeer bevredigend. Super gaaf zelfs.

Wat ik erg gewaardeerd heb is dat Monique rekening houdt met de persoon, de achtergronden, wensen en het budget. 

Heel erg bedankt. We zijn aan het genieten en zeker nog heel lang.- Tineke


Wij hebben Monique gevraagd om onze inrichting een andere look te geven en meer sfeer te creëren in onze woonkamer. 

In een gesprek hebben we onze wensen kenbaar gemaakt en Monique heeft dit perfect weten weer te geven in een interieurplan. 

Mede door middel van andere vloerkleden, verlichting/lampen, accessoires en andere kleuren op de muur heeft ze een gezellige en sfeervolle woonkamer weten te creëren. Monique is erg betrokken en belangstellend. We zijn erg blij met het eindresultaat!Hannie


Een aantal jaren geleden heb je mij geholpen met mijn nieuwe huisje. Je enthousiasme was aanstekelijk en het was super om te zien dat je samen met mij een mooi geheel gemaakt hebt van mijn interieur. Met jouw expertise en kleur-, sfeer- en stijlgevoel ging je aan de slag. Je voelde precies aan wat ik belangrijk vond en heb je er een mooi geheel van gemaakt waar ik nog elke dag van geniet. Top!- Bianca en Frank


Wij hebben Monique advies gevraagd om onze zolder te renoveren. Het betreft een oud huis met zichtbare dakspanten die wij terug wilden laten komen (geen idee hoe we het moesten doen)

En toen kwam Monique de presentatie geven in 1 woord WAUW!

Alles klopt gewoon, echt tot in de details.

Wij hebben super veel zin in om aan de slag te gaan.


Bedankt Monique
- Birgit en Dave


Wij hebben Monique gevraagd om mee te denken over de inrichting en het lichtplan van ons nieuw te bouwen huis. Monique heeft onze wensen goed in kaart gebracht en vanuit daar het interieurplan en lichtplan gepresenteerd. Helemaal naar onze wens en het lichtplan kon zo door naar de elektricien. Heel fijn!

Dit ontzorgt echt, want er zijn al zo veel keuzes die we moeten maken. Nu gaan we de volgende fase in, de bouw van ons huis en het interieurplan van Monique wordt verder uitgewerkt door haar. Spannend maar alle vertrouwen in een prachtig eindresultaat!